Shop By

KitsendusedPeida

Kokandus

8 toode(t)

lehekülje kohta

Määra langev suund
  1. Vürtsikas toit

    Vürtsikas toit

    Ting Morris, Rachel Lane

    Hind: 15,95 €

    140 retsepti dipikastete ja salsade, suppide, salatite, liha ja kana, mereandide, taimetoitude ning isegi magustoitude valmistamiseks. Enamikele toitudele annab tulisust tšillipipar, kuid lisaks on kasutatud ka paljusid teisi vürtse, mis annavad igale roale omapärase, kordumatu maitse. Oluline Lähemalt
  2. Maitsev ja tervislik. Salatid põhiroana.

    Maitsev ja tervislik. Salatid põhiroana.

    Carla Bardi

    Hind: 9,33 €

    Juba ammu ei tähenda salat meie jaoks enam rohelisi lehti või siis rammusat majoneesiga kartuli-vorstisalatit. Nende kahe variandi vahel on lugematu arv võimalusi endale sobiv salat valmis segada. Salati põhiaineks võib olla riis, makaronid, odrakruubid, läätsed, oad või praetud köögiviljad ning seda saab vastavalt maitsele toitvamaks timmida kanaliha, pähklite, juustukuubikute, oliivide, avokaado, tuunikala või keedumunaga. Vürtsikad ja uutmoodi kastmed pakuvad uusi maitseelamusi. Eri võimalusi ja põnevaid maitsekooslusi on tuhandeid. Lähemalt
  3. Sooda. 1001 võimalust

    Sooda. 1001 võimalust

    Alix Lefief-Delcourt

    Hind: 11,17 €

    Soodat on lihtne kasutada, see on biolagunev ning seega ohutu nii keskkonnale kui ka meile endile. Sooda on rahakotisõbralik aine. Lähemalt
  4. Kombucha ehk teeseenejook

    Kombucha ehk teeseenejook

    Louise Avery

    Hind: 11,10 €

    Raamat algab teeseenejoogi tutvustusega – autor  tutvustab teesorte, millest saab teeseenejooke pruulida, ja peamisi vajaminevaid töövahendeid ning annab nõu, milliseid teisi koostisosi tasub või ei tasu joogile lisada. Seejärel õpetab ta sammhaaval, kuidas teeseenejooki pruulida, villida ja säilitada ning kuidas panna kasvama teeseen ehk kultuur, mida kasutatakse käärimisprotsessi käivitajana. Retseptid õpetavad selle maitsva ja tervendava alkoholivaba joogi valmistamist. Lähemalt
  5. Hapenda, käärita, soola. Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust

    Hapenda, käärita, soola. Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust

    Dunja Gulin

    Hind: 12,42 €

    Raamatus „Hapenda, käärita, soola. Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust“ selgitab Horvaatiast pärit peakokk ja toitumisspetsialist Dunja Gulin fermenteerimise põhitõdesid, õpetab hapendama, kääritama ja soolama ning annab üle kuuekümne retsepti, mille seas leidub nii Balkani köögist mõjutatud hõrgutisi kui ka mitmekesine taimetoidu valik. Lähemalt
  6. Prosecco kokteilid

    Prosecco kokteilid

    Laura Gladwin

    Hind: 6,69 €

    Kes ei naudiks seda maagilist heli, mida teeb külm vahuvein sädelevatesse klaasidesse voolates – see loob hetkega piduliku meeleolu. Raamatust leiad nippe, kuidas viia Prosecco nautimine uuele tasemele! Prosecco üks peamisi võlusid on see, et seda sobib pakkuda nii vallatul tüdrukuteõhtul, hubasel beebipeol, grilliõhtul kui ka väljapeetud kokteilipeol. Lähemalt
  7. Tervis viljadest. 58 ravitoimega taime meie toidulaual

    Tervis viljadest. 58 ravitoimega taime meie toidulaual

    Giulio Tedesco

    Hind: 10,80 €

    Raamatusse on kogutud andmed 58 taime kohta, lisaks on siin palju huvitavaid fakte taimede eri osade ravitoime kohta, vanaemade tarkusi ja retsepte rahvameditsiini varalaekast. Lähemalt
  8. Sidrun. 1001 võimalust

    Sidrun. 1001 võimalust

    Alix Lefief-Delcourt

    Hind: 11,10 €

    Raamat pakub rohkesti viise, kuidas sidruni häid omadusi ära kasutada: kuidas hoida happe-aluse tasakaalu ja õiget veresuhkru taset, hoolitseda naha ja juuste eest, eemaldada katlakivi ja rasva, pehmendada vett, värskendada õhku ning luua köögis võrratuid maitseid ja lõhnu. Lähemalt

8 toode(t)

lehekülje kohta

Määra langev suund