Shop By

KitsendusedPeida

Kokandus

5 toode(t)

lehekülje kohta

Määra langev suund
  1. Kombucha ehk teeseenejook

    Kombucha ehk teeseenejook

    Louise Avery

    Hind: 11,10 €

    Raamat algab teeseenejoogi tutvustusega – autor  tutvustab teesorte, millest saab teeseenejooke pruulida, ja peamisi vajaminevaid töövahendeid ning annab nõu, milliseid teisi koostisosi tasub või ei tasu joogile lisada. Seejärel õpetab ta sammhaaval, kuidas teeseenejooki pruulida, villida ja säilitada ning kuidas panna kasvama teeseen ehk kultuur, mida kasutatakse käärimisprotsessi käivitajana. Retseptid õpetavad selle maitsva ja tervendava alkoholivaba joogi valmistamist. Lähemalt
  2. Prosecco kokteilid

    Prosecco kokteilid

    Laura Gladwin

    Hind: 6,69 €

    Kes ei naudiks seda maagilist heli, mida teeb külm vahuvein sädelevatesse klaasidesse voolates – see loob hetkega piduliku meeleolu. Raamatust leiad nippe, kuidas viia Prosecco nautimine uuele tasemele! Prosecco üks peamisi võlusid on see, et seda sobib pakkuda nii vallatul tüdrukuteõhtul, hubasel beebipeol, grilliõhtul kui ka väljapeetud kokteilipeol. Lähemalt
  3. Tervis viljadest. 58 ravitoimega taime meie toidulaual

    Tervis viljadest. 58 ravitoimega taime meie toidulaual

    Giulio Tedesco

    Hind: 10,80 €

    Raamatusse on kogutud andmed 58 taime kohta, lisaks on siin palju huvitavaid fakte taimede eri osade ravitoime kohta, vanaemade tarkusi ja retsepte rahvameditsiini varalaekast. Lähemalt
  4. Sidrun. 1001 võimalust

    Sidrun. 1001 võimalust

    Alix Lefief-Delcourt

    Hind: 11,10 €

    Raamat pakub rohkesti viise, kuidas sidruni häid omadusi ära kasutada: kuidas hoida happe-aluse tasakaalu ja õiget veresuhkru taset, hoolitseda naha ja juuste eest, eemaldada katlakivi ja rasva, pehmendada vett, värskendada õhku ning luua köögis võrratuid maitseid ja lõhnu. Lähemalt
  5. Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused

    Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused

    Stuart Farrimond

    Hind: 19,92 €

    Briti bestseller „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” pakub kõrvuti nii põhjapanevaid teadmisi kui praktilisi samm-sammulisi nõuandeid, tuues molekulaartasandil toiduteaduse peentest gurmeerestoranidest teie kodusesse kööki. Autor jagab hea toidu valmistamiseks vajalikke taustateadmisi kõigi toiduainete kohta, alates lihast, kalast, piimast ja munast kuni köögiviljade, maitsetaimede, jahu ja õlini. Lähemalt

5 toode(t)

lehekülje kohta

Määra langev suund