Shop By

Kehtivad kitsendused:

  1. Eemalda see toode Hind: 10,00 € - 20,00 €

KitsendusedPeida

Kokandus

4 toode(t)

lehekülje kohta

Määra tõusev suund
  1. Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused

    Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused

    Stuart Farrimond

    Hind: 19,92 €

    Briti bestseller „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” pakub kõrvuti nii põhjapanevaid teadmisi kui praktilisi samm-sammulisi nõuandeid, tuues molekulaartasandil toiduteaduse peentest gurmeerestoranidest teie kodusesse kööki. Autor jagab hea toidu valmistamiseks vajalikke taustateadmisi kõigi toiduainete kohta, alates lihast, kalast, piimast ja munast kuni köögiviljade, maitsetaimede, jahu ja õlini. Lähemalt
  2. Tervis viljadest. 58 ravitoimega taime meie toidulaual

    Tervis viljadest. 58 ravitoimega taime meie toidulaual

    Giulio Tedesco

    Hind: 10,80 €

    Raamatusse on kogutud andmed 58 taime kohta, lisaks on siin palju huvitavaid fakte taimede eri osade ravitoime kohta, vanaemade tarkusi ja retsepte rahvameditsiini varalaekast. Lähemalt
  3. Hapenda, käärita, soola. Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust

    Hapenda, käärita, soola. Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust

    Dunja Gulin

    Hind: 12,42 €

    Raamatus „Hapenda, käärita, soola. Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust“ selgitab Horvaatiast pärit peakokk ja toitumisspetsialist Dunja Gulin fermenteerimise põhitõdesid, õpetab hapendama, kääritama ja soolama ning annab üle kuuekümne retsepti, mille seas leidub nii Balkani köögist mõjutatud hõrgutisi kui ka mitmekesine taimetoidu valik. Lähemalt
  4. Kombucha ehk teeseenejook

    Kombucha ehk teeseenejook

    Louise Avery

    Hind: 11,10 €

    Raamat algab teeseenejoogi tutvustusega – autor  tutvustab teesorte, millest saab teeseenejooke pruulida, ja peamisi vajaminevaid töövahendeid ning annab nõu, milliseid teisi koostisosi tasub või ei tasu joogile lisada. Seejärel õpetab ta sammhaaval, kuidas teeseenejooki pruulida, villida ja säilitada ning kuidas panna kasvama teeseen ehk kultuur, mida kasutatakse käärimisprotsessi käivitajana. Retseptid õpetavad selle maitsva ja tervendava alkoholivaba joogi valmistamist. Lähemalt

4 toode(t)

lehekülje kohta

Määra tõusev suund