Shop By

Kehtivad kitsendused:

  1. Eemalda see toode Hind: 10,00 € - 20,00 €

KitsendusedPeida

Kodu ja aed

7 toode(t)

lehekülje kohta

Määra langev suund
  1. Teeme koos. Kulinad ja kuuseehted

    Teeme koos. Kulinad ja kuuseehted

    Irena Kibin

    Hind: 10,44 €

    Kuuseehteid võib küll poest osta, aga palju toredam on neid ise valmistada. Ja kodus leidub selleks harilikult igasugust materjali. Lase ainult oma fantaasia lendu! Selle raamatu autor on välja mõelnud ja valmis teinud 18 ilusat asja, mille alusmaterjaliks on lihtne vilt, savi ja paber. Lähemalt
  2. Vürtsikas toit

    Vürtsikas toit

    Ting Morris, Rachel Lane

    Hind: 15,95 €

    140 retsepti dipikastete ja salsade, suppide, salatite, liha ja kana, mereandide, taimetoitude ning isegi magustoitude valmistamiseks. Enamikele toitudele annab tulisust tšillipipar, kuid lisaks on kasutatud ka paljusid teisi vürtse, mis annavad igale roale omapärase, kordumatu maitse. Oluline Lähemalt
  3. Kombucha ehk teeseenejook

    Kombucha ehk teeseenejook

    Louise Avery

    Hind: 11,10 €

    Raamat algab teeseenejoogi tutvustusega – autor  tutvustab teesorte, millest saab teeseenejooke pruulida, ja peamisi vajaminevaid töövahendeid ning annab nõu, milliseid teisi koostisosi tasub või ei tasu joogile lisada. Seejärel õpetab ta sammhaaval, kuidas teeseenejooki pruulida, villida ja säilitada ning kuidas panna kasvama teeseen ehk kultuur, mida kasutatakse käärimisprotsessi käivitajana. Retseptid õpetavad selle maitsva ja tervendava alkoholivaba joogi valmistamist. Lähemalt
  4. Kuidas oma toataimi mitte ära tappa. Nõuandeid võhikust taimeomanikule

    Kuidas oma toataimi mitte ära tappa. Nõuandeid võhikust taimeomanikule

    Veronica Peerless

    Hind: 11,91 €

    Asjatundlikke nõuandeid pakkuv raamat aitab sul kujundada oma kodust lopsakate toataimede oaas. Lähemalt
  5. Hapenda, käärita, soola. Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust

    Hapenda, käärita, soola. Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust

    Dunja Gulin

    Hind: 12,42 €

    Raamatus „Hapenda, käärita, soola. Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust“ selgitab Horvaatiast pärit peakokk ja toitumisspetsialist Dunja Gulin fermenteerimise põhitõdesid, õpetab hapendama, kääritama ja soolama ning annab üle kuuekümne retsepti, mille seas leidub nii Balkani köögist mõjutatud hõrgutisi kui ka mitmekesine taimetoidu valik. Lähemalt
  6. Tervis viljadest. 58 ravitoimega taime meie toidulaual

    Tervis viljadest. 58 ravitoimega taime meie toidulaual

    Giulio Tedesco

    Hind: 10,80 €

    Raamatusse on kogutud andmed 58 taime kohta, lisaks on siin palju huvitavaid fakte taimede eri osade ravitoime kohta, vanaemade tarkusi ja retsepte rahvameditsiini varalaekast. Lähemalt
  7. Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused

    Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused

    Stuart Farrimond

    Hind: 19,92 €

    Briti bestseller „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” pakub kõrvuti nii põhjapanevaid teadmisi kui praktilisi samm-sammulisi nõuandeid, tuues molekulaartasandil toiduteaduse peentest gurmeerestoranidest teie kodusesse kööki. Autor jagab hea toidu valmistamiseks vajalikke taustateadmisi kõigi toiduainete kohta, alates lihast, kalast, piimast ja munast kuni köögiviljade, maitsetaimede, jahu ja õlini. Lähemalt

7 toode(t)

lehekülje kohta

Määra langev suund