Vürtsikas toit

Ilmumisaeg: 2015-12-16
Formaat: pehme kaas, 320 lk, 19x23 (cm)
Tõlkija(d): Mari-Ly Tiitsmaa
ISBN: 9789985035771

Saadavus: olemas

Hind: 15,95 €

Sisukirjeldus

140 retsepti dipikastete ja salsade, suppide, salatite, liha ja kana, mereandide, taimetoitude ning isegi magustoitude valmistamiseks. Enamikele toitudele annab tulisust tšillipipar, kuid lisaks on kasutatud ka paljusid teisi vürtse, mis annavad igale roale omapärase, kordumatu maitse.

Oluline on meeles pidada ka seda, et vürtsikas toit pole mitte ainult maitsev, vaid ka kasulik – kui oled külmetunud, aitab see hingamisteid avada; lisaks ergutavad vürtsid seedimist.

* Raamatust leiad mitmeid rahvusroogasid kogu maailmast nagu näiteks indiapärased karrikastmed, vürtsikas satay, vindaloo Lähis-Ida hummus või Põhja-Aafrika tagine.

* Retseptide hulgas on eksootilisi vürtsikastmeid ja -segusid nagu harissa, zough, guacamole ja erinevad salsad aga ka klassikalisi retsepte nagu tom yum supp, chilli con carne, cheviche ja nacho’d ubadega.

* Proovi ka põnevaid ja uudseid retsepte nagu grillitud maisitõlvikud tšillivõiga, krevetid tainas, täidetud kammkarbid ja brownie’d tšilliga.